Portfolio

Troost & Liefde Show

Ik heb in de show gespeeld van Troost & Liefde Georganiseerd door Hella van der Wijst en Monique Houtzager. Een show wat gaat over hoe jij troost vind bij je dierbaren of bij jezelf. In deze show mocht ik mijn eigen show doen wat ging over mijn leven. (1e deel video) Hierin vertel ik met mijn eigen poëzie en dans hoe mijn leven was. Ook was ik vereerd om te gaan dansen op de nummers waar mensen troost vonden. (2e deel van de video). Zo was ik een onderdeel, door met dans het nummer te versterken.

Touchée Dance company show

Voor de theater voorstelling van Touchée dance company heb ik een tekst geschreven die de storyline van The book of knowledge was. De show zelf ging over een boek dat de wijsheid gaf aan de leerlingen om door te gaan met de zoektocht naar zichzelf in de dans. Dat boek was ik. Ik schreef de teksten voor deze show en heb de teksten ingesproken. Zo lazen de leerlingen een hoofdstuk uit het boek en dan gingen daar dansen achteraf. Totdat alle hoofdstukken aan bod waren gekomen.

Dit project had ik te danken aan Choreograaf en Creative director: Senna Amarnis.

Poëziefestival

Poëziefestival in de bibliotheek van Schiedam! Wat een geweldig evenement. Een poëzie dag voor kinderen van verschillende scholen. Waar de kinderen ook poëzie gingen voordragen. Bij dit evenement was ik tussen act met mijn Dans & poëzie. Het onderwerp van het event was ‘Dromen’. Dus had ik een tekst geschreven over dromen en daar een dans op gemaakt. De reacties van de kinderen was geweldig! Om te horen dat ik ze inspireerde en dat het iets vernieuwend is, is hetgeen waar ik het voor doe. Met dank aan Erik van Duijvenbode.

InnerVida bedrijfsvideo

Voor dit project mocht ik dansen in de bedrijfsvideo van Innervida! Een project waar het ging om origineel te zijn en anders uit de hoek te komen. Dat is zeker gelukt. In deze video ging ik dansen op de tekst van Christopher Blok. Hij had een tekst geschreven over het bedrijf zelf. Het was een prachtige combinatie en de video is erg geslaagd. U kunt hem vinden op Youtube: Innervida, een ongewoone gewone film.  Met dank aan Tatiana van Rijswijk

Optreden VERS poetry

Ook was ik te gast bij het evenement VERS poetry. Een evenement waar eten en poëzie samenkomen. Elke artiest werd geserveerd als een gerecht. Ik had de eer om het dessert te zijn met de Grizzlypeer. 

Op dit event heb ik een solo gedaan op mijn eigen tekst: Mijn verhaal. Dit event is te danken aan de oprichter: Christopher Blok.

Europees kampioenschap Athene

Samen ben ik met mijn duo partner, Robin, Nederlands kampioen duo hiphop 16+ geworden. Hierdoor mochten wij door naar het Europees kampioenschap. Europees kampioenschap was in Athene (Griekenland) en daar zijn wij 5e geworden van de 25. (Dec 2018). Na dit kampioenschap zijn wij gestopt met wedstrijden en focussen ons nu meer op de kunstvorm in plaats van de wedstrijdvorm van dansen. Het waren mooie ervaringen die ik heb opgedaan in de danswereld.